Verzendkosten

Wij werken met brievenbus en pakket post. Het kan per product verschillen via welke manier wij uw pakket versturen. Kleinere artikelen kunnen via de brievenbuspost en de grotere artikelen gaan via de pakket post. Besteld u meerdere producten tegelijkertijd? Dan berekenen wij de hoogste verzendkosten (mits er alleen kleinere producten worden verkocht)

Pakketpost: €6,75

Brievenbuspost: €4,-


Verzendtijd

Wij streven ernaar om uw pakket binnen 48 uur op de post te doen, mits deze voor 15:00 is besteld, afgerond en betaald. In enkele gevallen kan het voorkomen dat dit niet lukt. Wij proberen uw pakket zo spoedig mogelijk af te leveren.


Retour

Natuurlijk kan het voorkomen dat het product toch niet helemaal is waar u naar opzoek bent. Daarom is het mogelijk om uw pakket te retourneren. Let er wel op dat het product in nieuw staat geretourneerd wordt. Zorg ervoor dat alle producten ongeopend en in de juiste verpakkingen worden terug gestuurd.

LET OP! meld altijd uw retour aan via info@samalifestyle.nl met het daarbij horende factuur nummer, naam en adres. Zo kunnen wij de goede gegevens terug vinden en kan uw retour betaling sneller worden afgehandeld.

 De retour kosten zullen voor eigen kosten zijn en zal Sama Lifestyle niet vergoeden. 

Sama lifestyle neemt geen producten terug als:

- Het product gebruikt of beschadigd is

- Er geen originele verpakking meer om zit

- Als de originele verpakking beschadigd is

- Er tijdens het retour proces door derden het product of de verpakking beschadigd is

- De producten niet binnen 14 dagen na verzending terug zijn gekomen

- Er geen kaartjes meer om zitten (mits deze er niet aan zaten)

 

Sama lifestyle is verantwoordelijk voor de producten tot dat deze met de post mee gaat. Vanaf dat moment zijn wij niet verantwoordelijk voor het beschadigen en/of kwijt raken van producten. 

 

Wanneer wij uw retour zending hebben ontvangen, proberen wij binnen 14 dagen het bedrag van waarden van uw geretourneerde product terug te storten op uw rekening. 

 

Zijn er vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem ten alle tijden contact op via het contact formulier of via info@samalifestyl.nl